(ВІДЕО) На Вінниччині прикордонники-новобранці склали військову присягу

НАЗАД
05 липня 2024 13:13

У Могилів-Подільському прикордонному загоні воїни, призвані на військову службу за контрактом, урочисто склали Військову присягу на вірність українському народові.

Цей військовий ритуал є обов’язковим для кожного військовослужбовця. Здобувши теоретичні знання і практичні навички, вартові кордону вирушать для проходження служби у підрозділи на ділянці відповідальності Могилів-Подільського загону.

Віктор, один з новобранців, який вирішив долучитися до лав прикордонників та підписати контракт. Він разом з дружиною до повномасштабного вторгнення проживав на Херсонщині. З першого дня війни населений пункт, де проживало подружжя, перебував в окупації. Майже пів року вони шукали різні можливості виїхати на підконтрольну територію. Так, в один день, зібравши все необхідне в дві сумки, задумане здійснилося. Їм вдалося виїхати на Вінниччину.

Стати до лав захисників Віктор планував ще одразу як його сім’я облаштувалася на новому місці. Та у родині мав народитися довгоочікуваний первісток. Попри те, що чоловіку 34 роки, він вирішив опанувати нову професію. Вступив до професійного ліцею сфери послуг і здобув освіту швеця-кравця. А також влаштувався працювати у швейний цех в Могилів-Подільському. І вже після народження сина чоловік таки долучився до лав прикордонників.

«Мій обов’язок нині – захистити Батьківщину. Це земля моїх батьків та дідів. На Херсонщині залишилася моя домівка і я вірю, що повернуся туди разом з сином та дружиною після Перемоги», - каже чоловік.

Вітаємо бійців зі складанням Військової присяги й бажаємо наполегливості у службі, незламності духу та якнайшвидшої Перемоги!

Доєднуйтесь до лав Державної прикордонної служби.

https://lobbyx.army/?sector=bordercontrol

https://www.work.ua/jobs/by-company/1344414/

https://robota.ua/company1167290

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси